منظور از فالت دابل آدرس در دیوایس دستگاه اعلام حریق آدرس پذیر چیست؟
پاسخ: نوعی فالت هست، مثلا ممکن است اشتباها به دو تا دیوایس یک آدرس داده شود.
دوپليكيت آدرس يا آدرس دوبل نوعی خطا هست و در حالتی كه دو ديوايس داخل يك لوپ در زمان راه اندازی آدرسی یکسان داشته باشند رخ می دهد و در اين حالت يك دیوایس را می توان روي پنل تعريف كرد و ديگری را نمی توان تعريف نمود و بايد ناچارا آدرس آن عوض گردد.
توجه شود که در مشخصه و مولفه ديوايس علاوه بر آدرس دیوایس(دتکتور یا شستی یا آژیر)، شماره لوپ نيز دخيل هست
نصب يك آدرس در دو طبقه مختلف در صورتی كه روی يك لوپ باشند ممكن است خطای دوپليكيت را ايجاد كند ولی اگر در لوپ های متفاوت باشد، ایرادی ندارد و خطايی رخ نمی دهد.
دابل آدرس اگه رخ دهد، حتی آدرس اولیه که درست بوده هم از كار می افتد.
مثلا روي لوپ شماره سه، دو عدد دتكتور با آدرس ٨٠ و یکسان به اشتباه تعریف کرده ایم، آنگاه اولین دتکتور روی پنل تعريف می شود و پیغام كانفيگوریشن یا پیکره بندی ظاهر می شود و ديگر دومين دتکتور را با آدرس مشابه قبلی، قبول نمی کند و خطای دوپلیکیت آدرس ظاهر می شود.
در حالت دیگر ممكن است آدرس ٨٠ و ٨١ روی پنل تعریف شده باشد و فرد برنامه ریز به عمد یا سهوی، آدرس ٨١ را به ٨٠
تغییر دهد، باز هم خطای دوپلیکیت آدرس یا دابل آدرس ايجاد می شود و در نتیجه هر دو دتكتور از كار می افتند.
منظور از دبل آدرس بودن یک دیوایس در سیستم آدرس پذیر بدون خطا چیست؟
یعنی یک دیوایس که دو عملکرد متفاوت دارد، دارای دو آدرس باشد . این مسئله فقط موقعی صادق است که آن دیوایس تحت شرایطی بتواند دو رفتار مجزا از خودش نشان بدهد و برای شناسایی آن دو رفتار لازم است دو آدرس داشته باشد. مثلا دتکتورهای ساندر بیس(دتکتوری که آژیر روی خودش دارد)، دتکتور به عنوان ورودی یک آدرس دارد و آژیر آن به عنوان خروجی یک آدرس دیگر دارد.